*

Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Kaikki blogit puheenaiheesta Orwellilaisuus

Merja Kyllönen haluaa poistaa väärinajattelijat eduskunnasta

Taisi olla fasistisinta shaibaa, mitä olen koskaan lukenut.

Muistan kun Perussuomalaiset julkaisi rasisminvastaisen julkilausumansa, jossa seisoo jokseenkin näin: "Ketään ei tule syrjiä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen tai ihonvärin perusteella, eikä myöskään suosia."

Viimeisestä virkkeen lauseesta alkoi kauhea, "rasismia! Rasismia!" -älämölö. Eli tuostakin olisi Perussuomalaiset saaneen kuukauden jäähyn eduskuntatyöskentelystä.

 

Kun tavallisesta tulee epäilyksenalaista

Hälytys-signaalien tulisi kuulua, savun hajun nousta nenään ja Ruususen herätä unestaan, kun tavallisesta tulee epäilyksenalaista. Avioliitosta alkuperäisessä muodossaan.. syrjintää.. sukupuolesta biologisena ominaisuutena..sortoa.. sananvapauteen luonnollisena osana kuuluvasta kritiikistä.. vihapuhetta. Kun tavallisista mielipiteistä ja näkemyksistä tai yksiselitteisistä faktoista tehdään "kiellettyjä", "laittomia", "radikaaleja" tai "vahingollisia" ja niiden esittäjät eristetään harrastuspiireissä ja työyhteisöissä. Joudutaan leirin ulkopuolelle.

Opiskelijajärjestöt rikkovat lakia

Opiskelijatoiminta nojaa usean eri tason toimintaan. On olemassa ylioppilaskuntia, ainejärjestöjä, osakuntia, kiltoja sekä monia muita. Lähes kaikilla toiminnan tasoilla törmää erilaisten tapahtumien järjestämiseen, ja usein tapahtumissa tarjoillaan tai myydään alkoholia.

George Orwell - anarkisti kuolemaansa asti

Nykypäivänä on vaikea välttyä siltä, että vastaan tulee maaginen numero 1984. Sillä viitataan George Orwellin kirjaan Vuonna 1984 (Nineteen Eighty-Four). Jokainen meistä tuntee vähintään pintapuolisesti, mihin tuolla maagisella numerolla viitataan.

Romanitaustainen ampumavälikohtaus

Suvaitsevainen uuskielisyyskikkailu elää ja voi hyvin. Helsingin Malminkartanossa viime yönä sattuneessa ampumavälikohtauksessa osallisena olleet henkilöt ovat romanitaustaisia - eivät missään nimessä eksplisiittisesti romaneita.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä