*

Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Kaikki blogit puheenaiheesta Idiotismi

Keppiä, perkele!

Keppi on suomalaisten perimässä siinä missä kuuluisan huudon havutkin.

Keppi on kuitenkin huomattavasti havua monimutkaisempi asia.

 

Kepillä voi tukea heikkoa.

Kepin voi paiskata pois luotaan maailman mestaruuden arvoisesti.

Kepillä voi tukea tomaatintaimet jne..

Kepillä voi myös rangaista ja vahingoittaa.

Kepillä voi survoa suohon, aloittaa kapinan ja tuhota vaikka koko maailman!

 

Mutta voiko kepille rakentaa kokonaisen elämän ?

 

Kiitos

Hämis

 

Kokeiltaisiinko jotain muuta? Keskustan kortit on jo nähty

Pääministeri Sipilän hallitus ajaa sote-uudistusta kuin käärmettä pyssyyn ja samalla maakuntauudistuksella ollaan luomassa uusi kerros byrokratiaa, minkä myötä kuntien valta tulee kaventumaan Keskustan kyetessä nappaamaan itselleen entistä tukevamman otteen maakuntien Suomesta. Yhtä puoluetta selkeästi suosivia vaaliuudistuksia on nähty jälkisosialistisissa maissa useitakin, mutta täällä koti-Suomessa moinen vallan uusjako näyttää etenevän ilman suurempaa protestia.

Byroslaviasta päivää: Tukes loi maahamme juuri satojatuhansia rikollisia

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes on tullut siihen tulokseen, että maassamme ei ole tarpeeksi rikollisia. Eilen voimaan astuneet vaatimukset ampumatarvikkeiden säilyttämisestä ovat kuin tuulahdus hullujenhuoneelta. Todellisuudesta ja käytännön elämästä irtautunut säätely on saavuttanut maassamme uuden tason ja samalla sadoistatuhansista suomalaisista on tehty rikollisia. 

Yanis Varoufakiksen amatöörimäiset virheet kriisin hoidossa

http://www.newstatesman.com/world-affairs/2015/07/exclusive-yanis-varouf...

Varoufakis, being very inexperienced in politics, clearly made some critical errors on his part:

1. He's political views were “leftist”. A big no no.

2. He disagreed with Schäubles “comprehensive agreement.” It's no excuse that he was never given it.

TUKES: Montako tulipaloa Alkoissa on tapahtunut?

Aika lailla tasan kaksi vuotta sitten Liikennevirasto suuressa viisaudessaan päätti, että majakat ovat liekehtiviä surmanloukkuja.  Kaikki alkuvaiheessa tarkistetut majakat laitettiin muodollisten paloturvallisuussyiden takia kiinni, koska ne eivät täyttäneet virallisia määräyksiä. Näin siitä huolimatta, että viimeksi majakka on tässä maassa kärähtänyt itänaapurimme suorittamien pommitusten takia. Liekkö Liikennevirastossa sitten jotain russofobeja, kun moinen koettiin tarpeelliseksi.

Idiotismia Rantasalmella – ja muuallakin

Savon Sanomat uutisoi 22.9. lehdessään, kuinka Rantasalmi ulkoistaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Terveystalolle. Päätös ei ole pelkästään riskialtis, kuten lehti uutisoi, vaan suoranaista idiotismia ja parasta tietoa vastaan toimimista. Kuntapäättäjät Rantasalmella onkin ilmeisesti lobattu hyvin nyt heidän uskoessaan ulkoistamisen tuomiin etuihin. Samanlaista lobbausta tapahtuu päättäjiin yhteiskuntamme joka tasolla. Uskallankin väittää, että henkilökohtainen asiantuntijuus on vierasta valtaosalle päättäjistämme, lobbareiden kaataessaan hunajaa heidän korviinsa.

EU kohdistaa Venäjä-pakotteita.... Suomea vastaan?

Euroopan Unionin toiminta Ukrainan kriisin osalta on ollut tehottoman lisäksi surkuhupaisaa ja Brysselin valtiaiden idiotismi on saavuttamassa uudet sfäärit - jälleen kerran uuden kriisin hoitamisessa.

Rossiskaja Gazeta: sisällissota Suomessa on mahdollinen

Rossiskaja Gazeta (RG) on on valtiollinen päivälehti, jossa julkaistaan virallisia dokumentteja, lausuntoja ja asetuksia sekä Venäjän presidentin ja hallituksen määräyksiä. Kyseessä on laajalevikkinen arvovaltainen julkaisu, jonka asema tällaisena julkaisuna perustuu lakiin.

Eilen lehdessä julkaistiin hyvin mielenkiintoinen artikkeli. Sen mukaan sisällissota Suomessa on täysin mahdollinen, mikäli maamme hakee sotilasliitto Naton jäsenyyttä. Sanasta sanaan seuraavasti:

Ääni IPU:lle on ääni putinismille

Eurovaalit lähestyvät ja pientä kuhinaa on havaittavissa myös eduskunnan ulkopuolella olevien pienpuolueiden suunnalla. Yksikään näistä puolueista ei tule saamaan ehdokasta läpi, mutta tästäkään huolimatta kaikkea ei tule ohittaa olkia kohauttamalla. Ei varsinkaan, kun pienpuolueen ehdokkaista löytyy Kremlin propagandaa levittäviä ja enenevässä määrin fasistisen Putinin hallinnon tukijoita, joiden kuuliaisuus on havaittu myös naapurin puolella.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä