Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Kaikki blogit puheenaiheesta Rehn

Farange puhuu, Farange sanoo vaarallisia sanoja, joita pitää sensuroida!

Tällaisia miehiä, kuin herra Faragen ja hänen ajatuksiaan pitäisi kuulla meilläkin eduskunnassa, Helsingin valtuustosalissa ja edes yhden somalaismepin suusta! https://

Kiinnittäkää huomiota noin minuutin kohdalla, että hän sanoo Olli Renhistämme, tästä Sipilän toisesta luottomiehestä ja tukijalasta, aivan tarkan analyysin! Kun

Vapaavuoen siirtymäkorvaus oli "viimeinen pisara"

Tullessaan valituksi Helsingin pormestariksi Jan VAPAAVUORI saa Luxmburgista siirtymäkorvausta >300 kEUR. Vapaavuori on ilmoittanut lahjoittavansa kohukorvauksensa hyväntekeväisyyteen, mutta Vapaavuoren puoluetoveri, euroedustaja Petri Sarvamaa haluaa selvityttää nyt koko siirtymäkorvausjärjestelmän.

Punaista valoa Rehnille

Elämme kummallisen mielenkiintoisia aikoja. Hallitus on viimeisen vuoden aikana leikannut, leikannut ja taas leikannut, lapsiperheiden ja yksinhuoltajien elämää kurjistettu, entisestään köyhiä kyykytetty ja meille kaikille tolkutettu, ettei kaikkiin tarpeellisiinkaan saati ylimääräisiin menoihin ole enää  varaa, kaikesta pitää säästää ja pihistää, palkkoja alentaa, jotta Suomen talous saadaan kasvu-uralle. Ja niin edelleen päivästä toiseen, viikosta viikkoon, kuukaudesta toiseen.

Sähköä ilmassa

Venäjä, Ukraina, Ranska ja Saksa näyttävät edelleen pitävän kiinni Minskin sopimuksesta. Ulkopuolisen silmin sopimus ei näytä toimivan, muuta kuin todistuksena Stalinin suuhun laitetun lausunnon oikeellisuudesta: ”Paperi on paperi, käytäntö on käytäntö.”

Toivoa sopii, että Minskin sopimus alkaa pitää. Pelkkä aselepo ei toki Ukrainan sotaa ratkaise, kovimmaksi kysymykseksi jää lopulta Krim.

Juha Sipilä ratsastaa kuolleilla hevosilla

Kansanviisaus sanoo, että jos huomaat ratsastavasi kuolleella hevosella, paras strategia on laskeutua ratsailta.

Politiikassa tuntuu kuitenkin löytyvän intoa kokeilla lukuisia muita strategioita ratsastaa kuolleella hevosella, kuten:

1. Ollaan poissa vaalikausi.

2. "Vaihdetaan" ratsastajat kaapista löytyviin

3. Sanotaan: ''Näin hevosella on aina ratsastettu.''

4. Asetetaan media kehumaan "hevosta".

5. Järjestetään matkoja muihin paikkoihin katsomaan miten siellä ratsastetaan kuolleella hevosella.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä