Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Kaikki blogit puheenaiheesta Opportunismi

Kuka ihme edes neuvottelee Sinisen tulevaisuuden kanssa?

Sininen tulevaisuus, tuo hallituksen hampaaton ja selkärangaton kumileimasin on hävinnyt HS:n gallupissa virhemarginaalin varjoon ja kuulemma neuvottelee vaaliliitosta aivan kenen kanssa tahansa. Muista puoleista kuin omastani en osaa sanoa, mutta Li Anderssonin mukaan emme ole neuvottelemassa soininkaisten kanssa emmekä tule neuvottelemaan ja hyvä niin. 

Poliittisen sirkuksen taikurit ja pellet

Monilta osin viimeinen kuukausi on ollut virkistävin pätkä politiikkaa vuosikausiin. On nähty vertaansa vailla olevia takinkääntöjä, suhmurointia, härskiä populismia, opportunismia ja tietysti kulisseissa on tapahtunut paljon sellaista, mistä me emme vielä tiedäkään.

Hallitus-ja oppositiopolitiikan uskottavuus ovat koetuksella

 

Hallitus-ja oppositiopolitiikan uskottavuus ovat koetuksella 

Politiikkaa seuratessa ihmettelee, miksi päätöksenteon intohimona eivät ole köyhyys, vähäosaisuus ja vanhustenhoito, vaan energia käytetään keskusteluun avioliitto- ja alkoholilaista ja maahanmuuton turmiollisuudesta. 

Politiikan keskiössä on tunteita kuohuttavat teemat, joiden ympärille rakentuu retorinen näytelmä. 

Valtakunnan politiikassa arvoja ja ihanteita viedäänkin kuin kuoriämpäriä ja reaalipolitiikan nimissä myydään korulauseiksi kuihtuvat lupaukset. 

Sipe ja Sape, kiitos kovasti

”-Sipe kuule, mä haluisin kertoo sulle yhden jutun. Ja se on se, et mä annan valtavasti arvoo sille et sä oot mukana tässä. Mää alun perin olin niin positiivisesti yllättyny kuinka yllättyny voi olla, ku mä kuulin ja se on mulle iso juttu.

-Tää on mulle iso juttu, et mä kuulen nuo sanat sun suusta. Kiitos kovasti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä