Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Kaikki blogit puheenaiheesta Maahanmuutto Maahanmuuttokriittisyys

Latteuksien aika on ohi.


Turun murheellisten tapahtumien myötä olemme Suomessa astuneet siihen väistämättömään aikaan mistä monet meistä ovat varoittaneet niin tapahtuvan jo vuosikausien ajan.
Suomi on astunut aikaan jolloin me saamme jatkossa elää jatkuvan terrorismin pelon kanssa. Siihen aikaan on moni Euroopan maa jo meitä ennen astunut.
Emme voi sanoa, että pelolle ei saa antaa valtaa. Se on kuin sanoisi, älä pelkää syöpää silloin kun se jo leviää kehossasi.
Olemme kuulleet latteuksia kuinka meille ei tule niitä ongelmia mitä muualla Euroopassa on.

Vantaalle ei tarvita enää yhtään turvapaikanhakijaa

Ei tarvita muuten koko Suomeen. Vantaalle tuli yli 1000 turvapaikanhakijaa viime vuonna. Päätöksen teki yksin kaupunginjohtaja. Vastaanottokeskukset löytyivät kuin tyhjästä. Me valtuutetut luimme nämä uutiset lehdistä. Ei se näin voi mennä. Jatkossa päätökset turvapaikanhakijoista ja vastaanottokeskuksista täytyy tehdä kaupunginvaltuustossa.

Suomi ei ole maanpäällinen paratiisi

 

Ihmisvirta jatkuu yhä ruuhkaksi asti, vaikka välillä oli jo pientä paniikkia, minne kaikki voidaan sijoittaa. Osa kansalaisia on osoittanut aktiivisesti mieltään ja monet ovat olleet sitä mieltä, että rajat kiinni. Toki on niitäkin, jotka uskovat olevansa hyväntekijöitä, kun haluavat tänne monien maiden terveimpiä ja hyväkuntoisempia yksilöitä, joiden iästä ja alkuperästä ei aina ole edes mitään varmaa tietoa. No, heillä on Unelma.

vuosi vaihtui muuttuuko ilmapiiri?

Vuosi on juuri vaihtunut. Vuosi 2015 oli uutisten kannalta mielenkiintoinen ja tapahtuma rikas.

Monikulttuurisuus on eliitin luoma utopia!

Mitä monikulttuurisuus tarkoittaa Suomessa? Rikastuttaako se meitä suomalaisia? Ketä se rikastuttaa? Millä tavoin se rikastuttaa? Voimmeko oppia muista kulttuureista lisää demokratiaa? Maista, joissa ei ole kyetty elämään rauhassa? Maista, joista armeijakuntoiset sotilaat lähtevät pakoon ja jättävät perheensä sodan alle eivätkä taistele? Maista, joissa nainen on alistettu miehelle? Onko monikulttuurisuus tätä?

maahanmuuttokriittisyyden tila suomessa tänään.

 

Maahanmuuttokriittisyydestä on tullut avointa rasismia siitä syystä, että kukaan ei ole koskaan, missään yhteydessä muistanut kyseenalaistaa niitä maahanmuuttokriittisyyden nokkamiesten esittämiä ajatuksia eri rotujen, kulttuurien ja uskontojen tavoista, joiden mukaan on olemassa kulttuureja, ihmisrotuja ja uskontoja joissa ihmisen saa tappaa ja raiskata ilman mitään moraalista oikeutusta.

Kukapa ei haluaisi olla rasisti, jos rasismi on sitä, että vastustetaan esimerkiksi naisen raiskaamista tai pahoinpitelyä.

Ensin ne portaat särjettiin ja sitten vasta ...

Hotelli Tallukkaan Asikkalassa oli suunniteltu pakolaiskeskusta. Jotkut ajattelivat että tälle voisi koitua haittaa siitä että he rikkoivat hotellille johtavan kuntoilupolun portaat. Tästä tuskin on erityistä haittaa vastaanottokeskukselle, paikallisille asukkaille sitäkin enemmän.

Kansallista dialogia

Lehdissä on viime aikoina näkynyt kirjoituksia siitä miten pitäisi saada aikaan kansallinen dialogi. Asia koskee erityisesti maahanmuuttopolitiikkaa ja monikulttuurisuutta. Olen ehdottomasti samaa mieltä, mutta toivoisin lisäselvitystä muutamaan asiaan.

Häkämies/Sipilä: Saavutetut vs. maahantulevat edut - Overpromise, Underdeliver!

Kaunis kutsu maailmalle, mutta kuinka noloa voikaan olla sitten, jos jossain vaiheessa joudutaankin toteamaan, ettei pöytää voidakaan kattaa kutsutuille likikään mainostetussa määrin koreaksi eikä kaikille tulijoille ehkä lainkaan. Vanha reilu markkinointiperiaate kääntyy maabrändäyksessä muotoon 'over promise, under deliver' - lupaa enemmän, anna vähemmän:
- Kauniit blondit Suomi-mainoksissa: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/318498-naiden-kaunotarten-kuvil...

Avoin shekki turvapaikkavirroille saa Suomen oksentamaan

Meillä on Unelma! Rajat auki, ja rajaton maahanmuutto!!  Se ei ole yhtään mikään ongelma, tai edes  haaste, varsinkaan taloudellinen sellainen, näin rikkaalle hyvinvointivaltiolle kuin Suomi on. Meillä, hyvinvointivaltion  kansalaisilla, on varaa avata sydämemme (ja varsinkin lompakkomme) uusille tulijoille rajattomasti, sekä julistaa täysin palkein ja loputtomasti suvaitsevaisuus-uskontoamme sekä myötätuntoa ja ymmärrystä monikulttuurisen ihanuuden ja sen rikkauden ilosanoman nimissä. Amen.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä