Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Kaikki blogit puheenaiheesta Lifestyle

Naiset ystävinä

Tässä blogissa ei ole kysymys feminismistä, seksuaalisesta suuntautumisesta tai parisuhteesta, vaan ystävyydestä.

Yleisesti voin sanoa, että parhaat ystäväni ovat olleet hamasta lapsuudestani alkaen tyttöjä ja myöhemmin naisia. Parisuhteeni ovat perustuneet paitsi tietysti rakkauteen, niin myös ystävyyteen ja vaikka minulla on takanani kolme avioliittoa, yksi avoliitto ja lukuisa määrä muita seurustelusuhteita, on rinnalla kulkenut aina myös ystäviä, jotka ovat olleet naisia. Se ei ole parisuhteessa ollessani ollut aina aivan ongelmaton juttu.

LifeStyleBlogi Keski-ikäinen miessinkku ja Kuolema

Minulla ei ollut aikaa ennen syntymääni ja se lakkaa olemasta kuolemani jälkeen. Aika on inhimillinen mittari, jolla me hahmotamme ympärillämme olevaa todellisuutta, kukin omalla tavallamme. Se on silti aina matka. Aika on minulle elämäni mittainen matka.”

Lainaus on toisesta blogistani Aika = matka.

LifeStyleBlogi - keski-ikäinen miessinkku ja nostalgia

YLE on lähettänyt vuosia ohjelmaa nimeltä Entisten nuorten sävellahja. Tarkoituksena lienee saavuttaa kuulijoiksi kaikki aikuiset kuulijat, sillä kaikki ovat entisiä nuoria, paitsi nykyiset nuoret, jotka eivät kuuntele Ylen ohjelmia.

Koska minulla on radio auki aina ja kaupallisia kanavia en jaksa kuunnella, kuuntelen ENS-ohjelmaa aika usein. Ohjelma lähetetään sopivasti lauantai-iltapäivisin, jolloin ainakaan minulla ei yleensä ole muuta tekemistä.

LifeStyleBlogi ja ikä

Palstan pitäjänä aion tässä blogissani pohtia ikää joistakin näkökulmista. Keski-ikäisenä sinkkuna olen nyt, oltuani yksin noin viisi vuotta, tullut joutilashetkinäni miettineeksi ikää eri elämän vaiheissa.

LifeStyleBlogi – keski-ikäinen miessinkku ja parisuhde

Käsitteenä sinkku on yksiselitteinen: ei ole parisuhteessa. Tähän asti tämä on helppoa. Hieman se muuttuu silloin, kun et oikein muista, kenen kanssa olit viimeksi parisuhteessa. Tai missä järjestyksessä entiset suhteesi ovat olleet. Kuka oli viimeinen ja kuka sitä ennen jne.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä