Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Kaikki blogit puheenaiheesta Kvasitiede

Tiede on höpöä, ja näennäistutkimukset ohjaa politiikkaa: Sairaaksi infraäänistä

Ensin rakennetaan maailman suurimmat tuulivoimalat Suomeen väkisin tukipolitiikalla, haitoista ei välitetty, ja nyt harkitaan viiden vuoden jälkeen tuuliturbiineista aiheutuvaa terveys- ja ympäristövaikutus tutkimusta ja miten se suoritetaan. Julkista rahaa käytetään haittojen rakentamiseen, eikä niiden poissulkemiseen rahaa riittäisi enää, - mitä helv? Terveellistä ja turvallista asuinympäristöä ei voida enää perustuslain mukaisesti turvata asukkaille. - Erikoista yhteiskuntapolitiikkaa, ei voi muuta sanoa!

 

Mielipide ydinvoimasta yhdenmukaistetaan tutkimuksen keinoin

Ydinvoiman historiasta lyhyesti:

Ensimmäiset vihjeet atomin sisällä tapahtuvista reaktioista saatiin vuonna 1896, kun Antoine Henri Becquerel havaitsi radioaktiivisuuden... Sitten tutkimuksissa löydettiin protonit ja neutronit ... ja niitten ydinhiukkaset jotka törmätessään toisiinsa synnyttivät erilaisia reaktioita jossa uraaniatomit halkeavat. Keinotekoinen fissio oli keksitty.

Maailman vaarallisin uskonto

 

Onko se Islam? Ei, se vain vaatii sinua kumartamaan Mekkaan. Onko se Scientologia? Ei, se vain vie rahasi. Onko se Satanismi? Ei, se kiehtoo vain lapsenmielisiä.

Maailman vaarallisin uskonto on valetieteen kaapuun verhoutuva ilmastoteologia, usko ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta. Kuten prof. emeritus Martti Tiuri äsken Helsingin Sanomissa kirjoitti, "Keskiaika on jo täällä".

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä