Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Kaikki blogit puheenaiheesta Heikki Patomäki

Haaste Heikki Patomäelle: julkinen vedonlyönti Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan

Professori Heikki Patomäki esitti eilen blogissaan julkisen vedonlyöntihaasteen dosentti Arto Luukkaselle, koskien tämän Lapin Kansassa antamia lausuntoja Venäjän mahdollisista hyökkäystoimista Ukrainassa. Patomäki on tullut tunnetuksi yhtenä Venäjän aggressioita aina parhain päin selittelemään pyrkivän kaanonin kuuluvimmista äänitorvista, eikä nyt esitetty haaste tee poikkeusta.

Heikki hyvä: ei rahan puolesta vaan rauhan puolesta!

Heikki Patomäki, maailmanpolitiikan professori Helsingin yliopistossa ja Attacin puheenjohtaja on haastanut minut Uudessa Suomessa jonkinlaiseen viihteelliseen vedonlyöntiin siitä hyökkääkö Venäjä Ukrainaan.

Vasemmistoliittolainen professorimme on valmis nyt ansaitsemaan rahaa.

Heikki hyvä! En lyö vetoa ihmisten kärsimyksillä tai kuolemalla. Minusta se on väärin. En voi myöskään toimia Felgenhauerin puolesta vedonlyöjänä; esittelen vain hänen artikkelinsa.

Brexit briteillä, mahdollisuus EU:lla

EU:ssa kuohuu ja mediassa meuhkataan. Britit ovat mielipiteensä ilmaisseet, ja siitä otetaan nyt kaikki irti molemmilla puolin näkemysrajaa. Onko erouutisella kuitenkaan tosiasiassa niin suuri merkitys, kuin meidän annetaan ymmärtää?

Demokratian kriisi

Viikonlopuksi luin Heikki Patomäen kirjoituksen, joka kertoi siitä miten vasemmisto on kriisissä. Patomäki tarkoittanee pelkästään vasemmistoliittoa. Vasemmistoliitto onkin hävinnyt vuodesta 1995 lähtien kaikki eduskunta- ja kunnallisvaalit, joten kriisistä ei ole kysymys. Ei ole olemassa 20 vuotta kestävää kriisiä.

Kuplissa oomme kaikki

 

Vaalien jälkeen näyttelijätär Krista Kosonen loi laajempaan julkisuuteen käsitteen ”kupla”, millä tarkoitetaan oman näköisen piirin hankkimista sosiaalisessa mediassa sekä ihan elävässä elämässä. Hänen tapauksessa kupla tarkoitti sitä, ettei hän tuntenut ketään perussuomalaisia äänestänyttä. Vaan kuplia on toki muunkinlaisia.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä