Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Kaikki blogit puheenaiheesta Eurokritiikki

Eurokraattien aamuherätys

Brysselin Eurooppakorttelin kaduilla elävät unelmat Euroopan Unionista ja Eurosta. Euroopan Unioni on muutakin kuin talous -ja rahaliitto: Se on ennen kaikkea rauhan ja yhteistyön aate.

Nyt tämä aate on vaikeuksissa. Kreikka on kriisissä, rahoitusta itä-euroopan kehittyville markkinoille joudutaan leikkaamaan, Iso-Britannia sanoo hyvästit unionille ja Italia poliittisine sekoiluineen on seuraavana jonossa. Pakolaisten vyöryminen Euroopan talousalueelle Syyrian kriisin vuoksi ei ole auttanut asiaa.

AfD-nuorten irtiotto "liian" oikealle Saksassa?

Saksassa eurokriittisen puolueen AfD:n Nuorisojärjesto JA (die Junjen Alternative) järjetää omasta aloitteestaan kokouksen Kölnissä Nigel Faragen  (Ukip) kanssa. JA on vuokrannut suuren kokoussalin kalliista hotellista kaupungin keskustassa. Osanottajat ilmoittautuvat tapahtumaan sähköisesti antamalla passinsa tai henkitodistuksensa numeron. Ja tämä kaikki tapahtumaan, jota AfD ei virallisesti edes halua. AfD ei toistaiseksi ole EU-vastainen, vaikka eurovastainen onkin. Ukip puolestaan haluaa erota EU:sta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä