Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Kaikki blogit puheenaiheesta Eduskunntavaalit

Olisiko Suomen eduskuntavaalitapaa aika päivittää nyt?

Eduskuntavaaliehdokkuus on poliittisesti aktiiviselle kansalaiselle hieno kokemus ja suuri luottamuksen osoitus.  Vaikka vain 200 ehdokkaan kohdalla äänimäärä riittää kansanedustajan paikkaan, jokainen ehdolla ollut varmasti vilpittömästi arvostaa kaikkia saamiansa ääniä.  Vaaliehdokkaan näkökulmasta eduskuntavaalit ovat toisaalta mielenkiintoinen, mutta toisaalta hyvin intensiivinen puolivuotinen ajanjakso jona ei juuri vapaa-ajan ongelmia ole. Tosimielellä ehdolla oleva laittaa itsensä likoon ja tekee parhaansa hyvän tuloksen eteen.

Pienpuolueiden yhteistyö

Pien­puo­lu­ei­den pi­täi­si yh­dis­täy­ty­ä. Näin sa­noin Vart­ti E­te­lä-Kar­ja­lan haas­tat­te­lus­sa. Sii­nä ti­lan­tees­sa en o­san­nut täs­men­tää mi­ten se ta­pah­tui­si. Nyt o­len eh­ti­nyt poh­ti­a a­si­aa tu­ki­ryh­mä­ni kans­sa ja pää­dyn seu­

Eduskuntakauden pienet suuret ilonaiheet

Talous ja työ ovat olleet tämän kauden ja tulevat olemaan myös seuraavan eduskuntakauden keskeisimmät asiat. Vaikka taloutta on sopeutettu, laahaavat rakenneuudistukset jäljessä. Myös työllisyyttä ja yrittäjyyttä edistävät toimet ovat olleet riittämättömiä. Näistä olemme valtiovarainvaliokunnan voimin hallitusta jatkuvasti nuhdelleet. Seuraavan hallituksen on ripeästi tehtävä ratkaisuja, joissa työ ja yrittäjyys asetetaan etusijalle.

Kevyt loppukiri

Jos minut valitaan eduskuntaan, lupaan ajaa sellaisia asioita joita itse katson tärkeiksi ja joista olen tässä blogissa kirjoitellutkin, välittämättä siitä mitä muut puolueet tai edes yksittäiset kansanedustajat/ministerit asioista ajattelevat.

Politiikka ihastuttaa ja vihastuttaa

Vaalit lähestyvät ja peli käy kovaksi. Politiikan lieveilmiöistä osa harmistuttaa ja osa innostaa.

Rikkaruohomies puuttuisi nyt myös perhe-elämääsi

Suomalaisissa perheissä on tapana, että lasten ollessa pieniä perheen äiti panostaa vähemmän työelämään ja uraansa, ja pyrkii hoitamaan lapset mahdollisimman hyvin. Juhana Vartiainen, joka Ruotsissa asuessaan sai feminismitartunnan puhuu, että tämä tapa, jota varmaan sinäkin olet perhe-elämässäsi noudattanut, on väärä.

http://www.helsinginkokoomus.fi/feminismi-ja-valtiovarainministerio/

Voi itku näitä naamoja!

Ei voi mitään, mutta kun minä vaalien alla ajelen maanteillä ja katson niitä naamoja, joita on ripustettu lyhtypylväisiin, liikennemerkkeihin, siltojen kaiteisiin ja pelloille paskarattaisiin, en voi tuntea mitään muuta kuin jonkinlaista sääliä ja surunsekaista myötähäpeää.

Tätäkö on politiikka?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä