Huhtasaaren gradu-rimpuilu on säälittävää seurattavaa

 

Jyväskylän yliopiston teettämän selvityksen mukaan Laura Huhtasaaren opinnäytetyön tieteellisen käytännön loukkaukset ovat vakavia. Selvityksen mukaan vaatimattomat 80 prosenttia tutkielman pohdintaluvusta on kopioitu muilta. Siinäpä se, kyseessä ei ole minkään sortin tieteellinen tutkielma, vaan huijaus. Pohdintaluku on nimittäin osa, jossa näyttöjä pitäisi erityisesti antaa.

Valitettavasti tapaus on vain vanhentunut, eikä allekirjotitanutta yllätä yhtään, että kasvastusopin, anteeksi kasvatustieteellisen tiedekunnan seulasta on tällainen läpi mennyt. Ainakin oman ikäluokkani opiskelijat viime vuosikymmenen alkupuolella alkoivat jo viimeistään kandivaiheessa naureskella kasvatustieteilijöiden tieteellisille standardeille. Silloin uutiskynnyksen ylitti vilunki-Vilénin suoritus

Tässä vaiheessa Huhtasaarenkin voisi kuvitella myöntävän rikkeensä. Mutta ei, ihmeellinen rimpuilu ja selittely sen kuin jatkuu. Mutta ilmeisestikin se on niiin, että piittaamattomuus hyvistä käytänteistä, vilppi ja harhaanjohtaminen ovat perus-Suomessa hyveitä.  Eipä se nyt toki yllätä ja totesinhan minä Huhtasaaresta jo presidentinvaalienkin alla, että tämä on Kelvoton ja kyvytön. 

 

 

P.S. Jos tuli paha mieli, niin katso täältä kissavideo. 

 

Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com

Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä Kitinää Näläkämaasta FB-sivuani. 

 

Poliitikko-profiilini naamakirjasta myös nimelläni Veli-Pekka Leivo – siellä käsittelen enemmän, mutten ainoastaan Kajaanin ja Kainuun asioita sekä turvallisuuspolitiikkaa. 

YouTube-kanava löytyy myöskin, mutta siellä ei ole vielä mitään näihin Kitinä-blogin aiheisiin liittyen. Yhtä sun toista muuta toki.

 

Linkki.

vpleivo
Vasemmistoliitto Kajaani

Marcus Aurelius, Seneca, Thomas Jefferson, George Washington, Jeesus ja John Stuart Mill olivat kovia kavereita.
Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com
Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä: https://www.facebook.com/KitinaaNalakamaasta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu