Missä olit, kun maanpuolustuksemme romahti?

Maanpuolustus on romahtamassa, tai ainakin ajautumassa kriisiin. Puolustusvoimat lisäävät kasvisruoan määrää ja jos on reaktioita uskominen, niin suomalainen maanpuolustus on nyt työnnetty kuilun partaalle. Itsestään epävarmat rassukat ovat aivan takajaloillaan ja ulina siitä, kuinka jokaisen pitää saada syödä mitä haluaa täyttää mannut ja maat saaristosta tunturilappiin. Puolustusministerikin on reagoinut, koska eihän tällainen hippimeininki voi olla hyväksi ja pitäähän sitä varushenkilöoletetun saada nauttia kuolleiden eläinten kappaleita joka aterialla, jos siltä tuntuu. Vapaus valita, kunnon ruokaa, perrrkele!

Todellisuudessa kasvisruokaa on tarjoiltu Puolustusvoimien koko satavuotisen historian ajan. Aiemmin – silloin kun nykyvässykät olivat vasta isovanhempiensa vanhempien suunnitelmissa jos sielläkään, kasvisruokaa syötiin enemmän kuin nykyään ja lihan osuus ravinnostamme oli valtavasti nykyistä pienempi. Persaukinen kansamme on aina syönyt sitä, mitä on ollut tarjolla ja liha on ollut vain yksi osanen ruokavaliotamme. Nykyinen meininki on yltäkyltäisyydessään poikkeuksellista historian pitkässä tarinassa ja tulevaisuudessa turvataksemme elinkelposen planeetan, luksus jonka merkitys massojen ruokinnassa tulee todennäköisesti vähenemään. Positiivisen kehityksen edistäminen on vain ja ainoastaan hyvä asia. 

Puolustusvoimien tehtävä on ruokahuollon osalta turvata riittävän, monipuolisen ja hyvälaatuisen ravinnon tarjonta, eikä se vaarannut mitenkään tehdyllä esityksellä. Jo nyt kasvisruokaa on tarjolla ja tehdyllä linjauksella sen määrä ei edes  lisäänny kovinkaan paljoa. Kehitys kehittyy ja julkisen sektorinkin on syytä huomioida ympäristökysymykset toiminnassaan.

Eikä tämä heikennä maanpuolustusta. Sellainen rassukka jonka identiteetin ja maanpuolustustahdon tällanen isku murentaa, on heikko lenkki joka pettäisi tiukassa paikassa. 

 

 

P.S. Jos tuli paha mieli, niin katso täältä kuinka panssarivaunu hurisee. Ison kissan kehrätessä voit tuudittautua rauhassa uneen. 

 

 

 

Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com

Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä Kitinää Näläkämaasta FB-sivuani. 

 

Poliitikko-profiilini naamakirjasta myös nimelläni Veli-Pekka Leivo – siellä käsittelen enemmän, mutten ainoastaan Kajaanin ja Kainuun asioita sekä turvallisuuspolitiikkaa. 

YouTube-kanava löytyy myöskin, mutta siellä ei ole vielä mitään. Laittakaa kuitenkin seurantaan, jos jatko kiinnostaa. Lähitulevaisuus sielläkin alkaa tapahtua.

Linkki.

vpleivo
Vasemmistoliitto Kajaani

Marcus Aurelius, Seneca, Thomas Jefferson, George Washington, Jeesus ja John Stuart Mill olivat kovia kavereita.
Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com
Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä: https://www.facebook.com/KitinaaNalakamaasta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu