Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Vähäisen liiketoiminnan ALV-rajaa on nostettava

Tällä hetkellä on käynnissä kansalaisaloite, jonka tavoitteena on vähäisen liiketoiminnan ALV-velvollisuus rajan nostaminen 50 000 :n euroon. Tähän mennessä koossa on jo yli 14 000 allekirjoitusta, mutta lisää tarvittaisiin ehdottomasti, sillä maamme tarvitsee aitoa yrittäjyyteen kannustamista sekä kannustinloukkujen purkamista.

Hallituksemme on huseltanut ja säätänyt yhtä sun toista, mutta jos jossain veronkevennyksillä voitaisiin tukea työllisyyttä, yrittäjyyttä ja taloutta, niin nimenomaan tällaisella pien- ja sivutoimisia yrittäjiä tukevalla verotusratkaisulla. Suomessa meillä on eurooppalaisittain korkea ALV yhdistettynä matalaan ALV-rajaan, mikä on ikävä yhdistelmä. 

Pienyrittäjien osalta on paljon muutakin korjattavaa, mutta tämä olisi oikea askel parempaan suuntaan. 

Aloitteen voit allekirjoittaa täällä. Pyydän myös levittämään sanaa mahdollisimman laajalti joko jakamalla kansalaisaloitetta, tai tätä blogitekstiä mahdollisimman laajalti.

 

 

 

 

 

 

 

Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com


Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä Kitinää Näläkämaasta FB-sivuani. 

 

Poliitikko-profiilini naamakirjasta myös nimelläni Veli-Pekka Leivo - siellä käsittelen enemmän, mutten ainoastaan Kajaanin ja Kainuun asioita sekä turvallisuuspolitiikkaa. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat