Patria ja Suvi Lindén valehtelevat, mutta minkä ihmeen takia?

Kun suomalainen liikemies kuolee Ugandassa, on kyse aina poikkeuksellisesta tapahtumasta. Mutta kun reissussa onkin asekauppoja hieronut mies, niin tilanne käy erityisen mielenkiintoiseksi. Helsingin Sanomien tietojen mukaan Patrian edustaja valehteli väittäessään, että kuolleelle miehelle valtuutuksen antoi yksittäinen myyntipäällikkö. HS:n tietojen mukaan luvan antoi Patrian johtaja.

Samalla sopetumiseläkeläinen Suvi Lindén, joka sattumalta löysi kuolleen mieheen hotellihuoneelta, josta on löytyi myös huumeita, on jäänyt kiinni valehtelusta. Hän ei ollut Ugandassa YK:n laajakaistakomission erityislähettiläänä ja  Laajakaistakomissio ei ole ollut edes tietoinen Lindénin matkasta. Saati että hän olisi edustanut komissiota. Tieto tästä on tullut YK:n alaisen kansainvälisen televiestintäliiton ITU:n tiedottajalta Jennifer Ferguson-Mitchelliltä.

Kun tähän soppaan lisätään vielä tapauksesta raportoineen ugandalaisen journalistin katoaminen, herää kysymyksiä enemmän kuin on vastauksia. Meille suomalaisille tärkeintä on kuitenkin se, että kuinka on mahdollista, että valtio-omisteisen yhtiön johtoporras valehtelee näin räikeästi ja ennen kaikkea miksi Patria sekä Suvi Lindén satuilevat tavalla, josta tyhmemmänkin olisi luullut tajuavan jäävänsä kiinni? Mitä hämäräbisneksiä Patrialla on Ugandassa, sillä on aika lailla selvää, että mies oli siellä yrityksen ylimmän johdon valtuuttamana?

Mutta oli miten oli, vastuu on kannettava ja tämä tunkio on pengottava auki pohjia myöten.

 

 

 

 

 

Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com

Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä Kitinää Näläkämaasta FB-sivuani. 

 

Poliitikko-profiilini naamakirjasta myös nimelläni Veli-Pekka Leivo – siellä käsittelen enemmän, mutten ainoastaan Kajaanin ja Kainuun asioita sekä turvallisuuspolitiikkaa. 

vpleivo
Vasemmistoliitto Kajaani

Marcus Aurelius, Seneca, Thomas Jefferson, George Washington, Jeesus ja John Stuart Mill olivat kovia kavereita.
Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com
Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä: https://www.facebook.com/KitinaaNalakamaasta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu