Timo Soini – oletko ylpeä itsestäsi?

 

Olet tehnyt jotain sellaista, johon vain harvat ovat pystyneet. Olet kasvattanut lähes tyhjästä puolueen, joka nousi suurten joukkoon. Se on suuri saavutus. Sitä on hyvä muistella. Mutta on ymmärrettävä, milloin pitää lopettaa.

Kansallismielinen käenpoika kasvoi liian suureksi. Tyrkkäsi muut pois pesästä. Sinutkin. Ketterät putoavat jaloilleen, mutta tilit on tasattava. Nyt olet tekemässä sitä, mitä sanoit ettet tekisi. Sanoit , että meillä on suomalaisessa yhteiskunnassa noin miljoona ihmistä suurin piirtein tuhannen euron tuloilla. Siltä porukalta ei voiei saaeikä ole varaa leikata. Oletko sanojesi mittainen mies? 

Ymmärrä jo. On aika vetää tulppa veneestä ja potkaista se järvelle. Sipilän alaisena teet mitä käsketään. Ei ole sinistä tulevaisuutta, vaan tilinteon hetki. Nyt tai pian. Oletko kumileimasin, vai sanotko että jo riittää. On itsestäsi kiinni, jatkatko Sipilän renkinä. Jos jatkat, niin jäät historiaan miehenä jonka poliittinen ura päättyi viimeistenkin periaatteiden myymiseen. Tilipussia se toki lihottaa. Mutta sininen tulevaisuus ei horisontissa häämötä. Laivanne on jo karilla ja vain jokunen rotta ehtii vielä pelastautua.

 

 

 

 

 

 

Jos muukin kuin huumori kiinnostaa, niin palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com

Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä Kitinää Näläkämaasta FB-sivuani. 

 

Poliitikko-profiilini naamakirjasta myös nimelläni Veli-Pekka Leivo – siellä käsittelen enemmän, mutten ainoastaan Kajaanin ja Kainuun asioita sekä turvallisuuspolitiikkaa. 

vpleivo
Vasemmistoliitto Kajaani

Marcus Aurelius, Seneca, Thomas Jefferson, George Washington, Jeesus ja John Stuart Mill olivat kovia kavereita.
Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com
Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä: https://www.facebook.com/KitinaaNalakamaasta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu