Tervetuloa Kajaanin elokuvakerhoon!

Kajaanin Elokuvakerho Ry:n syyskausi alkaa tulevana lauantaina (23.9.) jatkaen kajaanilaisen elokuvakerhotoiminnan lähes 60 vuotta jatkunutta historiaa. Suomalainen elokuvakerhotoiminta ei ole enää laajuudeltaan entisellään, mutta elokuvien kotikatselun, digitalisaation ja Internetin tuomista mullistuksista selvinnyt harventunut joukko porskuttaa oikein hyvin.

Täällä Kajaanissa syyskautemme koostuu kahdeksasta erinomaisesta elokuvasta ja voimme hyvin mielin todeta, että toimintamme on vireää ja jatkuvuus turvattu: esitämme erinomaiseen aikaan lauantai-iltapäivisin elokuvia huippuluokan elokuvateatterissa ja kerhomme jäsenmäärä on yksi maamme suurimmista, sillä viime vuonna jäseniä oli vuoden aikana peräti 359. Se on huikea määrä, kun huomioi kaupunkimme koon.  Itse asiassa kerhomme saattaa olla sekä esitettyjen elokuvien määrän että jäsenistön koon osalta maamme suurin perinteinen elokuvakerho. Kaukana emme käsittääkseni ainakaan ole.

Tästä huolimatta toistuvasti törmää yllättyneisiin ihmisiin, jotka eivät edes tiedä kerhotoiminnastamme ja siitä, että näytämme omin voimin ja yhteistyössä vuosittain parisenkymmentä elokuvaa mukaan lukien satunnaiset vanhat klassikot sekä toisinaan mykkäelokuvia live-musiikilla säestettynä. Kajaani on valtavasti kokoaan suurempi kulttuurikaupunki ja elokuvakerhomme on osa kokonaisuutta.

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

vpleivo
Vasemmistoliitto Kajaani

Marcus Aurelius, Seneca, Thomas Jefferson, George Washington, Jeesus ja John Stuart Mill olivat kovia kavereita.
Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com
Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä: https://www.facebook.com/KitinaaNalakamaasta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu