Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Kainuu Pride - viimeinkin täällä!

  • Kainuu Pride - viimeinkin täällä!
  • Tervetuloa Kajaaniin!
    Tervetuloa Kajaaniin!

Erilaisia Pride-tapahtumia on järjestetty Suomessa jo vuosikymmeniä ja viimeinkin Kainuu saa omansa. Ensimmäistä Kainuu Pridea juhlitaan tulevana kesänä heinäkuun 8. päivä. Jo oli aikakin!

Täällä Kainuussa ollaan toisinaan hiukan hitaita ja umpimielisiä, mutta nyt on jokaisella- aivan jokaisella mahdollisuus osoittaa, että olemme menneet positiivisella tavalla eteenpäin. Kyse on ihmisoikeusjuhlasta, jonka tavoitteena on entistä avoimempi, suvaitsevaisempi ja tasa-arvoisempi yhteiskunta.

Kainuun tulevaisuus on kiinni siitä, että rakennamme moniarvoisen, mutta yhteenkuuluvuuteen perustuvan yhteiskunnan. Oikeus tulla kohdelluksi yhteisön tasavertaisena jäsenenä ja muut ihmisoikeudet eivät ole etuoikeuksia, vaan ne kuuluvat kaikille yhteiskunnan jäsenille.

Tapahtuman FB-sivulta selviää rakenteilla oleva ohjelma. Tervemenoa ja -tuloa! Kajaanin ja Kainuun kesä ovat upeata aikaa ja nyt heinäkuussa on vielä yksi syy lisää poiketa tänne, tai lähteä ihmisten ilmoille.

Näillä näkymin luvassa on ainakin piknik, lyhytelokuvia ja torijuhla. Tukeasi HBLTIQ-vähemmistöille  voit osoittaa myös osallistumalla Pyykkinaru sateenkaaren väreissä- yhteisötaidetoksen toteuttamiseen 4 - 11.7. viikolla ripustamalla pyykinarusi sateenkaaren värein. Tarkemmat ohjeet löydät linkin takaa.

Tervetuloa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat