Ääni IPU:lle on ääni putinismille

Eurovaalit lähestyvät ja pientä kuhinaa on havaittavissa myös eduskunnan ulkopuolella olevien pienpuolueiden suunnalla. Yksikään näistä puolueista ei tule saamaan ehdokasta läpi, mutta tästäkään huolimatta kaikkea ei tule ohittaa olkia kohauttamalla. Ei varsinkaan, kun pienpuolueen ehdokkaista löytyy Kremlin propagandaa levittäviä ja enenevässä määrin fasistisen Putinin hallinnon tukijoita, joiden kuuliaisuus on havaittu myös naapurin puolella.

Virallisen totuuden mukaan IPU:n nimi tulee sanasta itsenäisyyspuolue, mutta valitettavasti vaikuttaa sille, että kyseessä taitaa olla pikemminkin Isänmaana Putinistinen Ulkomaa. Puolueen järkevimmillä ehdokkailla on toki koko joukko syitä olla euro- ja EU-kriittisiä, eikä siinä ole mitään väärää, mutta tämän ei tule antaa hämätä. Puolue on haalinut listoilleen kaksi suomalaisen putinismin kärkinimeä, Janus Putkosen ja Jon Hellevigin, joille sydämenasiana on Kremlin ja Putinin agendan tukeminen.

Putkonen on Suomi-putinismin nouseva tähti ennen kaikkea päätoimittamansa ja Kremlin suosioon pääseen Verkkomedian ansiosta. Hellevig on puolestaan enemmänkin Johan Bäckmanin hengessä toimiva agitaattori, jonka tuoreimmat lohkaisut tekevät hänestä mahdollisesti eurovaalien naurettavimman ehdokkaan. Nämä miehet eivät ole Suomen ja suomalaisten asialla, vaan osa Kremlin johtamaa koneistoa, joka toimii Suomea, Eurooppaa ja demokratiaa vastaan. Kyse ei ole enää yksittäisestä des..dosentista, jonka kummallisuudet voi ohittaa nauraen, vaan laajentuvasta ja aktivoituvasta liikehdinnästä, jossa eri syistä putinistista fasismia tukevat henkilöt ja ryhmät toimivat entistä tehokkaammin ja näkyvämmin.

En ole vielä menettänyt aivan tyystin uskoani IPU:n mahdollisuuksiin olla vakavasti otettava pienpuolue ja odotan mielenkiinnolla, kuinka IPU reagoi Hellevigin tuoreimpiin lohkaisuihin koskien Karita Mattilaa, joka kieltäytyi esiintymästä putinistin kanssa. Keskustelu miehen FB-sivulla aiheeseen liittyen on kauniisti sanoen mielenkiintoista. Kannattaa vilkaista.

Ääni IPU:lle on ääni putinismille. Aitoja vaihtoehtoja Euroopalle tarjoavat muut puolueet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muokattu/lisätty: 13:55

—————————————————————

Kuten ehdin arvellakin, törkeilyä ei siedetä, mutta putinismi meni ja menee läpi.

—————————————————————
 

http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/168349-itsenaisyyspuolue-ei…

 

Itsenäisyyspuolueen sitoutumaton eurovaaliehdokas Jon Hellevig on Facebookin kampanjasivustoillaan esittänyt lausuntoja mm. Karita Mattilaan kohdistuen. Puolue sanoutuu jyrkästi irti näistä ja kaikesta uhkailuista.

Puolueemme ehdokkaat ovat asettuessaan ehdokkaiksi sitoutuneet periaatteisiin, että jokainen ihminen on yhtä arvokas kansallisuudesta, etnisestä taustasta, uskonnosta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.
Nämä periaatteet kattavat luonnollisesti myös mielipidevapauden puolueen tai yksittäisten ehdokkaiden tavoitteista poikkeavien kantojen esittämiseen.

Ehdokas Hellevig toimii vastoin puolueen periaatteita. Se kuva, jonka Hellevig antoi tavoitteistaan keskustellessamme ehdokasasettelusta, ei vastaa ko. kirjoitusten sisältöä ja kampanjapainotuksia. Itsenäisyyspuolue kokee tulleensa harhautetuksi Jon Hellevig´in taholta ja hänen ehdokkaana käyttäneen saamaansa luottamusta väärin. Puolue ei täten enää osoita tukeaan Jon Hellevig´in kampanjalle.
 
Itsenäisyyspuolueen puolesta,
Antti Pesonen,
puheenjohtaja 

vpleivo
Vasemmistoliitto Kajaani

Marcus Aurelius, Seneca, Thomas Jefferson, George Washington, Jeesus ja John Stuart Mill olivat kovia kavereita.
Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com
Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä: https://www.facebook.com/KitinaaNalakamaasta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu