Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

YLE: Huuhaata verorahoillasi

On selvää, että kun julkisilla varoilla ylläpidetään YLE:n kaltaista instituutiota, tulee sen pyrkiä levittämään tietoa mahdollisimman monipuolisesti ja erilaiset näkemykset huomioiden. On kuitenkin jokseenkin surullista, että tämä näyttää tarkoittavan myös huuhaan levittämistä. Enkä puhu nyt politiikasta, vaan ihan selkeistä höpöhöpö-jutuista.

Tällaisesta on tuore esimerkki parin päivän takaa, kun YLE puheessa oli ohjelma, joka oli verkossa otsikoitu seuraavasti: "Kivet hoitavat taskussa, rintsikoissa tai vaikka takan päällä". Kirjoituksessa muistettiin myös mainita, että jokaisella kivelää on omat hoitavat vaikutuksensa perustuen kiven mineraalien koostumukseen, kiven omaan värähtelytaajuuteen ja kasvupaikkaan. Muutaman rivin juttuun oli mahtunut sitä itseään melkoisella konsentraatiolla.

Antakaa minun kaikki kestää.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Jaakko Häkkinen

Naulan kantaan. Rajatietolehdet erikseen, mutta YLE:n soisi rajaavan tarkemmin "uutisointiaan".

Pekka Iiskonmaki

Tapaus Sini Saarela ja Pietariin lähetetty YLE:n toimittajien armeija on vähintään outoa.

Missä ovat YLE:n EU -toimittajat?

Käyttäjän bisi59 kuva
Dennis Holm

Terve,

Toisaalta, plasebovaikutus....

-Rauhaa

Matias Härkönen

Lähettäähän se jumalanpaleluksiakin joskus.. Oikeastaan 95% taitaa Ylellä olla huuhaata, joten yksi kanava riittäisi.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Jos uskoisi salaliittoihin, niin nyt olisi sen paikka:

Yleä hömppäännytetään pikku hiljaa jotta pian voidaan sanoa, että sehän toimii ihan niin kuin kaupalliset kanavat, joten eiköhän yksityistetä koko laitos.

Nykyisen kokoomusjohdon myötävaikutuksella tämä hanke käy kuin leikki. Perusteena he käyttävät sitä, että tyhmätkin maksavat yle-veroa, joten heille on esitettävä hömppää.

Tyytymättömyyden levittäminen kansalaisiin suhteessa heidän itsensä omistamaan Yleen on myös helppoa, kun kaupallisessa mediassa ja nettikeskusteluissa selitetään jatkuvasti, että jokin yksittäinen ohjelma muka kuvaa "Ylen linjaa", eli sitä, jota ei ole olemassakaan, yhtä vähän kuin Suomen kansan linjaa ei ole olemassa.

"Suomen kansaksi" itseään nimittävä äänekäs vähemmistö tosin kuvittee suomalaiset yksimieliseksi poppooksi, jota se ei ole, ja kokevat, että jos jokin Yleisradion ohjelma ei miellytä juuri m i n u a, koko Yle on ahterista. Tämä kansanosa on se negatiivisesti ajatteleva porukka, joka näkee omenakorissakin vain ne muutamat mädät.

No, on vain varottava etteivät nuo mädät omenat mädätä koko korillista. Se vaara Ylessä on olemassa.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen
Jonas Hellgren

Lottoo ja makkaraa, ja pitkänmatkanhiihtoo.

Toimituksen poiminnat