Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Miksi veronmaksajien pitäisi maksaa yksityisen sektorin virheistä?

Pääministeri Jyrki Katainen totesi eilen CNN:n haastattelussa, että

"Miksi veronmaksajien pitäisi maksaa yksityisen sektorin virheistä? Siinä ei ole mitään järkeä."

Kyllä se laittaa miettimään, että kuinka tyhmänä hän oikein pitää äänestäjiä ja kuinka Kokoomuksen kannattajat nielevät tuonkin.

Tai no.

Kaikkihan eivät niele, sillä ensimmäistä kertaa vuosikausiin Kokoomuksen kannatus on vajonnut alle 20 prosentin. Mutta onhan se hassua, kun mies ei ole ministerinä ollessaan oikeastaan juuri muuta tehnyt kuin suojellut mm. pankkisektoria näiden itse ottamilta riskeiltä. Niskalenkki markkinataloudesta taisikin aikanaan tarkoittaa sitä, että elinkelvottomat pankit ja riskejä ottaneet yksityiset pelurit suojataan markkinavoimien vaikutuksilta...

Loppujen lopuksi Katainen kehtaa vielä sanoa:

"Minusta se on pehmeä linja, koska yritämme suojella veronmaksajia"

Joo-o. Olisihan se kiva, jos pääministerimme viitsisi vastata esittämäänsä kysymykseen. Toki parin miljardin maksuja ja reilun 50 miljardin takauksia myöhemmin sillä nyt niin kauheasti ole enää merkitystä. Eduskunnastakin on tällä menolla tulossa pelkkä kumileimasin, kiitos näiden vekkuleiden, joiden käsittelyssä perustuslakikin taipuu. Heidän onnekseen maallamme ei ole perustuslakituomioistuinta, joka sivistysmaassa asettuisi epäilemättä poikkiteloin.

 

http://yle.fi/uutiset/cnn_tenttasi_kataista_suomen_tiukasta_linjasta/655... http://yle.fi/uutiset/kokoomuksen_kannatus_alle_20_prosentin_keskusta_ja...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Susanna Kinnunen

Tämäkö ei ollut aprillia?

-Epätietoinen

Käyttäjän vpleivo kuva
Veli-Pekka Leivo

Meni päivällä huti. Ehkä Jyrki ei vaan osannut?

Lauri Korhonen

Kataisen pehmeä linja miellyttänee ainakin Täti Tiukkaa.

Tiukka mutta pehmeä. Mikä se on?

Sitähänsäkysyit.

Pekka Salo

"Miksi veronmaksajien pitäisi maksaa yksityisen sektorin virheistä? " Hyvä kysymys ja itsestään selvä vastaus: No, kun ei ole ketään muitakaan maksajia.

Hallituksessa on myös kaksi vasemmistoliiton ministeriä viisautta jakamassa. He eivät lähde sieltä pois millään. Onhan jo graffiti- ja potkupalloministeri Paavo Arhinmäki tykästynyt Audin nahkapenkkiin niin, että minne sitä lähteä.

Eduskunnassa omat puolueet äänestävät niin kuin oma ministeri käskee. Poikkeuksena on tuo kummajainen vasenryhmä. Se ei ole kai eronnut vasemmistoliitosta, mutta välillä toimii kuin olisi sen tehnyt.

Käyttäjän vpleivo kuva
Veli-Pekka Leivo

Katsellaanhan, kuinka kauan pysyy koossa... Vasenryhmä ei ole eronnut Vasemmistoliitosta. Siitä saattaisi tulla melkoinen takaisku, jos heidät potkaistaisiin pellolle. Vasemmistoliitto on jo muutenkin saavuttanut lähinnä torjuntavoittoja.

Hannu A Virtanen

Tässä on ikivanha lista niistä kootuista valheista, joita EU-uskovaiset levittelevät toistaiseksi ilman seuraamuksia:

- Uusia tulijoita riittää edelleen, joten euron seksikkyys ei liene kadonnut mihinkään. http://www.talouselama.fi/uutiset/eupomo+euro+on+y...

- Intergraatiota syventämällä saadaan suomalaisissa eläkerahastoissa lojuvilla 150 MRD paikattua etelä-euroopassa toimivien eläkerahastojen kestävyysvajetta.

1. Fantastista!
2. Suomi pystyi "taittamaan nettomaksuosuuden kasvun"
3. Velkaantuminen saatava kuriin (9 v. jatkunut valhe) - lisää velkaa joka vuosi!
4. Ruuan hinta laskee
5. Ei koske meitä
6. Kannamme vastuuta
7. Hei, me tienataan tällä
8. Se on pölhöpopulisti joka muuta väittää
9. Monikulttuurisuus ja maahanmuuttajat ovat suuri voimavara
10. Kansan tuki Suomen EU-jäsenyydelle on vahva, Suomi pysyy Euroopan Unionissa etuineen ja vastuineen.
11. Otetaan niskalenkki markkinavoimista
12. Olli Rehn käskyttää ministereita hiljaisiksi - Aalto yliopiston johtaja tyrmistyi
13. EU:ssa tehdään yhä enemmän suomalaisia miellyttäviä päätöksiä.
14. Neuvottelijamme palaavat yhä useammin Brysselistä näyttäen voitonmerkkiä, vaikka palaisivat kotimaahan paljain jaloin.
15. Poliisi ajetaan alas ja armeija osallistuu imperialistisen USA:n hegemoniaan ja siirtomaasotiin

- Retoriikka on rikas. Niskalenkin lisäksi fraaseja on käytetty mm. seuraavasti: ”Ei koske Suomea”, ”Rakennamme palomuurin”, ”Voimme vaatia vakuuksia”, ”Kaksi miljardia on ainoa luku, mitä teidän tarvitsee muistaa”, ”Tämä on hyvä bisnes”, ”Sanoin Suomen ehdot ja muut nyökkäsivät”, ”Euro on ollut menestystarina”, ”Italia selviää ilman tukipakettia”, ”Tämä on kuin ladattu ase pöydällä varalta”, jne.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=7360

Toimituksen poiminnat