Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Arabian Katainen & Stubb

Kylläpäs minua nauratti eilen, kun luin, ettei pääministeri Katainen ja hänen lakeijansa Stubb ole sellaista sakkia, jota Saudi-Arabian johtajat viitsisivät noteerata edes audienssin verran. Viesti on selvä ja näin anus humani generiksen johtajat osoittivat rauhanturvaamisen ja diplomatian suurvallalle, mikä on kaapin paikka. Ensi kerralla hattu kourassa siis. Kun oikeankin suurvallan johtaja nöyrtyy saudien edessä naurettavalla tavalla, niin kyllähän suomalaisten pitäisi ymmärtää madella. Ehkäpä voimakaksikko voisi kuitenkin jatkaa matkaa sen sijaan Jemeniin, koska siellä suomalaisille riittää vientiä?

Leikki leikkinä.

Suomalaisten ei tule missään nimessä alkaa pokkuroida takapajuisen diktatuurin johtajien edessä. Tuollaisen teatterin jälkeen maan johtajiin ei kannata suhtautua sen kummemmin kuin muihinkaan omassa erinomaisuudessaan hyllyviin totalitaristeihin. Kyseessä yksi maailman takapajuisimmista valtioista, jossa ihmisiä syrjitään äärimmäisin tavoin uskonnon, etnisyyden ja sukupuolen perusteella. Lisäksi kyseessä on häikäilemätön diktatuuri, jonka piiristä levitetään vihapropagandaa ja terrorismia pitkin maailmaa. Kotimaamme kansallisfasistien yhteiskuntavisiot ovatkin liberaaleja ja humanistisia verrattuna Saudi-Arabian yhteiskunnan todellisuuteen.

Minkä ihmeen takia Stubb ja Katainen edes yrittivät maahan? Ai niin, rahastahan tässäkin oli kyse--- -- -

Jos johonkin väliin pitäisi Stubbin jotain typerähköä mylväistä, niin tähän väliin olisi kyllä sopinut tokaisu pitäkää tunkkinne. Me emme tarvitse Saudi-Arabiaa yhtään mihinkään, koska puuhake on sopii kissanhiekaksikin paremmin kuin wahhabiittidiktatuurin peruselementti.  

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Olli Polli

NO ei se mitään Hatuntekijä ja hymykissa! Hymykissalle lohdutukseksi kansa maksaa lennot Abu Dhabin triatloniin! Hatuntekijä saa hurrata ja miettiä himaisiaan...

http://www.abudhabitriathlon.com/

VMP

Käyttäjän KristiinaNuotio kuva
Kristiina Nuotio

Kylläpä Leivo kirjoitit "pläjäytyksen" vailla asiasisältöä. Pupelsit pelkkiä tunnepohjaisia populistisia oletuksia.
Suosittelisin tutustumaan Saudi-Arabian historiaan ja kuningashuoneeseen ennen näin julkista ulostuloa.
Takapajulana pidän meidän pirttejämme, jos tällaisia hokemia alkaa toisista maista laajemmin putkahdella.
Yritä seuraavaksi jotain rakentavaa tai analyyttisempaa. Ei oppi ojaan kaada. Tsemppiä...

Käyttäjän vpleivo kuva
Veli-Pekka Leivo

Kyseessä on yksi takapajuisimmista diktatuureista maailmassa.

- Keskiaikaisella tasolla olevat naisten oikeudet
- Keskiaikaisella tasolla oleva oikeusjärjestelmä
- Keskiaikaisella tasolla oleva uskonnonvapaus
- Erittäin kapea sananvapaus
- Erittäin heikko kansalaisyhteiskunta
- Orjuutta
- Vähemmistöjen sortoa
- Levittää aktiivisesti mätää versiotaan islamista
- Terrorismin lähde
- Ylläpitää diktatuureja muuallakin

Käyttäjän vpleivo kuva
Veli-Pekka Leivo

Voit toki aivan vapaasti koittaa puolustella tuota humanismin linnaketta, mutta jos nyt vaikka aluksi kerrot, kuinka hyvin asiat ovat noiden yllä mainittujen osalta, niin pääsemme alkuun...

Käyttäjän KristiinaNuotio kuva
Kristiina Nuotio

No vaikka viimeinen SK kirjoitus( Tapani Rukanen) availee tamanpäivän tilanteita. Satun tuntemaan ja vähän tietämään oloista kohta 40v seurattuani ja kuningashuoneen ja lähipiirin ihmisiä tuntevana. Siellä todellakin monella sektorilla tehdään arvokasta työtä. Tekivät jo Bashrassa ennen sotaa missä tuhottiin ne Saudi rahalla kustannetut tyttökoulut jne. No onko muuta valittamista kuin journalismin osaamattomuus?

Käyttäjän vpleivo kuva
Veli-Pekka Leivo

Saudirahalla tosiaan kustannetaan pitkin maailmaa segregaatiota ylläpitäviä (vaativia) kouluja, joissa usein opetetaan myös heidän oppinsa mukaista islamin rappeumaa.

Toimituksen poiminnat