Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Suomi tarvitsee Älä pilkkaa natsia-päivän!

  • Älä jätä natsia yksin!
    Älä jätä natsia yksin!

Eilen Jyväskylässä tapahtuneesta kirjajulkaisutilaisuuteen tehdystä iskusta on kehkeytynyt melkoinen kalabaliikki(turk.). Iskun tekijöinä olivat ilmeisesti natsihenkiset isäm maan ystävät ja vaikka pihalle sijoittunut sisäministeri Päivi Räsänen pohtiikin, että kyseessä on "ryhmien välinen vastakkainasettelu", lienee jokaiselle normaaliälyiselle selvää, että maallamme on äärioikeistolaisongelma. Tämä siitäkin huolimatta, että valtakunnanmaratoonari Stubb tiesi kertoa, ettei erota äärivasemmistoa ja -oikeistoa toisistaan. Kaksikko ei toki yllätä, mutta oletteko koskaan ajatelleet asioiden toista puolta?

Onneksi meillä on Homma-foorumin kaltaisia kansalaisten keskustelupaikkoja ja Renne Korppilan kaltaisia toimittajia, jotka ymmärtävät, että natsejakin pitää ymmärtää ja puolustaa. Ja onhan se nyt hiivatin julmaa, kun vähän käydään sohimassa ja heti alkaa hirvittävä demonisointi kaikkia natseja kohtaan. Muutenkin natsien kanssa touhutessa pitäisi muistaa vanhoja viisauksia, kuten sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistelee. Kyllähän nuo meidän nykynatsimme ovat niin joviaaleja, että pojat olisi pitänyt päästää esittämään pulloistaan ja puukoistaan huolimatta kirjallisuuskritiikkiä, kuten perussuomalainen kansanedustaja Juho Eerola Facebookissa vaati. On se kumma kun järjestysmiehet alkoivat nipottaa moisten pikkuseikkojen takia.

Joten minulla on ehdotus meille kaikille ei-natseille.

Alettaisiinko viettää Älä pilkkaa natsia-päivää? Näin voisimme osoittaa, että ymmärrämme kyllä, että natsikin on ihminen. Häijyinkin kansallisfasisti on joskus ollut soma pikkulapsi. Vietetään tuota päivää kerran vuodessa ja kun näet tuolloin tarrapoikia, niin tervehdi heitä iloisesti. Ei ole natsin vika, jos kauhalla ei voi ottaa, kun lusikalla on annettu. Koska yhteinen koordinointi on vaikeaa ja kalenteri alkaa olla jo muutenkin täynnä kaikenlaisia Älä tee sitä ja tätä-päiviä, niin jokainen meistä voisi aivan itse valita sopivan päivän, jolloin antaa natsin olla rauhassa. Minä  vietin tuollaista päivää toissapäivänä ja voin sanoa, etten uhrannut natseille ja heidän kolttosilleen ajatustakaan. Liity siis iloiseen joukkoon ja vietä kerran vuodessa Älä pilkkaa natsia-päivää!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Jari Söderholm

Ehkä vasemmistoon kuuluvien isänmaan vastustajien tulisi katsoa peiliin.
On aika ikävää että vasemmistopuolueissa on kaikkein eniten niitä jotka ovat suomalaisuuden tai jopa länsimaalaisten arvojen vastaisia.

Samaa porukkaa joka kannatti aikoinaan neuvostoliiton diktatuuria, kiinan maon toimintaa, punakhemereita. Nykyään näyttävät kannattavan fasistista islamin aatetta.

Breivik ja hitlerkin olivat aikoinaan työväenpuolueen jäseniä.

Käyttäjän vpleivo kuva
Veli-Pekka Leivo

Aika huono pelastusliike:) Todellisuudessa tuo retoriikka on vaikeuksissa, kun alamme keskustella "suomalaisuudesta" ja kun katsomme länsimaisia arvoja, niin modernisoitunut vasemmisto ja sosiaalidemokraatit kyllä kestävät vertailun.

Toiseksi vastustan itse kaikenlaista fasismia väristä välittämättä. Stallarit, natsit, kommunistit, radikaalit islamistit... samaa sontaa eri mausteilla.

Kolmantena totean, että kuinkas isänmaallista politiikka ovat nuo meidän porvarit vetäneet, kun ovat hallituksssa olleet? Kokoomus, Keskusta ja RKP ovat olleet niin Suomen asialla, ettei moista olla ennen nähty:)

Jari Söderholm

En ota kantaa modernistuneeseen vasemmistoon koska sellaista ei julkisuudessa näy. Sinä olet kylläkin vasemmistolaiseksi kohtuullisen järkevä, erään toisen kirjoittajan lisäksi.

Nuo muut puolueet ovat vähän parempia kuin suomen vasemmisto.
Mutta ovat yhtälailla kansalaisten kannalta haitallista politiikkaa edistäneet.

Käyttäjän vpleivo kuva
Veli-Pekka Leivo Vastaus kommenttiin #3

Kyllä suomalainen vasemmisto on jättänyt derkkula- ja neukkulahorinat suurimmalta osin jo taakse ja siinä sivussa on taistolaisuus-/stalinismi ja vastaavat demokratianvastaiset horinat jo kuopattu, vaikkakaan tiettyjen tapausten osalta pesäeroa menneeseen ei olla kyllä tehty ja likapyykkiäkin piisaisi.

Jos rehellisesti sanottuna mietin, niin en kyllä ymmärrä (jos nyt kansallisen lähtökohdan otan), että kuinka Kokoomus ei olisi meidän ykkösriesamme, kun katsomme ikäviä sitoumuksia ja suvereniteetin kaventamista? Kärjistäen voisi sanoa, että demarit junnaavat vain paikallaan ja Vasemmistoliitto ei tahdo saada oikein mitään aikaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset