Kitinää Näläkämaasta ..mitäpä se hyvejää..

Kuuden vuoden kuuliaisuus: Vladimir & Sauli?

Kun kuulin ensimmäisen kerran otsikossa mainitun taidepläjäyksen, olin äimän käkenä. Mietin lähinnä sitä, että jos biisin tekijä olisi ollut Niinistön vastustaja, niin olisiko siitä voinut nostaa kunnianloukkaussyytteen. Mutta olinpas minä hölmö. Biisihän kertoi aivan muusta kuin mitä tämmöinen maatiaistollukka kuvitteli. Ei sovi postmoderni revittely tämmöisille juntteroille.

Sehän nimittäin kertookin Niinistöstä ja itänaapurin tsaa... dikt... presidentti Vladimir Putinista! Vähän sillai allegorisesti, ei niitä sanoja sellaisenaan pidä kuunnella, you know.

Heti Venäjän "vaalien" jälkeen Niinistö tiesi kertoa, kuinka Venäjä meni parempaan suuntaan ja nyt toveri Niinistö on jälleen käyttänyt tilaisuutensa hyväksi ja ottanut raketavassa hengessä tuntumaa itänaapurin johtajaan. Ihmisoikeuksista, toisinajattelijoiden vainosta, Makarovin uhkailuista ja asevarustelusta ei tietenkään puhuta... ei anneta moisten häiritä, kun kyse on rahasta.

Arvojohtaja Niinistö. No ei tämä nyt ainakaan minua yllätä, mutta moni Niinistöä äänestäneistä taisi odottaa vähän muuta. Mutta onhan hän toki edelleen fiksu ja charmantti ja rouvansakin on oikein söpö. Seuraavaksi nuolentalistalla: Kiina?

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat